Микола Томенко: чому Президент повинен займати посаду лише 5 років

28 Вересня 2018 11:38

Лідер політичної партії Громадський рух “Рідна країна” Микола Томенко в ефірі телеканалу 112 Україна розповів чому в нинішній ситуацїі, в якій опинилась Україна, президент повинен займати посаду лише один термін і тільки 5 років.

“Чому зараз ми спостерігаємо НАДАКТИВНУ діяльність Президента і його команди за 3 місяці до початку виборчої кампанії? Так було і при попередніх президентах, коли майже 5 років Президенти, їхні сім”ї, любі друзі і бізнес-партнери заробляли з України, а перед виборами починали день і вночі працювати на Україну!

Отож, варто підтримати ініціативу нашої команди Громадського руху “Рідна країна” про обмеження терміну перебування на посаді Президента України одним терміном у 5 років. В такому випадку Президенти з першого дня працювали б для України, а не задля монополізації влади і медіа та заробляння грошей, щоб закріпитися у владі на другий термін! І тоді для діючого Президента головною місією буде провести демократичні вибори і цивілізовано передати владу, а не забудь-яку ціну боротися за ще 5 років влади!”

 

Джерело: ridna.in.ua