Beauty-лайфхаки: 5 секретів догляду за шкірою обличчя

2 Жовтня 2018 14:31

Не забуваємо про водні процедури, а також щодня тонізуємо обличчя

Навіть у часи, коли в арсеналі жінок не було косметики, наші прабабусі примудрялися виглядати чудово. І все завдяки красивій і здоровій шкіри обличчя. Звичайно, сьогодні вже і екологія інша, і харчування, насичене різноманітними канцерогенами і замінниками, але це не привід засмучуватися і опускати руки.

Прийом 1. Тонізуємо

Щоб шкіра виглядала свіжою і мала гарний колір, починайте кожен день з кубиками льоду. Заморожувати необхідно очищену від різноманітних шкідливих мікроелементів воду. Якщо у вас чутлива шкіра, косметологи рекомендують використовувати для цих цілей відвари трав з антисептичними властивостями (календула, ромашка і т. д.).

Прийом 2. Прибираємо темні кола під очима

У цих цілях бажано використовувати пакетики чаю гарного сорту. Погодьтеся, зовсім не важко після того, як зробили собі ароматний напій, покласти на очі і посидіти так впродовж 10 – 15 хв. Ефективним засобом у боротьбі з темними колами є масло Ши. Його необхідно втирати масажними рухами на проблемні ділянки. Щонайменше через тиждень ви почнете помічати позитивний результат.

Прийом 3. Не забуваємо про водні процедури

Контрастний душ сприяє не тільки появі здорового рум’янцю на обличчі, але і благотворно впливає на весь організм в цілому.

Прийом 4. Масажуємо обличчя

Не обов’язково йти в салон краси і віддавати шалені гроші професійним масажистам. Цю процедуру цілком можна зробити самостійно. Погладжуючи, круговими рухами пройдіться по всій поверхні обличчя. Дані маніпуляції будуть сприяти кращому притоку крові, а значить менше набряків і більш підтягнута і пружна шкіра. Але є один нюанс: якщо у вас жирна шкіра, обличчя масажуємо зверху вниз, якщо суха – навпаки.

Прийом 5. Говоримо запаленням «ні»

Зробити шкіру більш стійкою до зовнішніх подразників можна за допомогою трав’яних настоїв. Настій необхідно приготувати заздалегідь. Візьміть дві столові ложки трави (шавлія, календула, розмарин або ромашка) і заваріть літром окропу. Процідіть настій і вмивайтеся. Дану процедуру необхідно робити два рази на день.

Як бачите, домогтися гарного кольору обличчя, пружної і підтягнутої шкіри зовсім не складно. Головне, щоб ці прийоми стали вашим способом життя, і тоді результат буде постійним, а відображення в дзеркалі ніколи не розчарує.

Джерело: ukr.media