5 простих способів домогтися поваги від оточуючих

16 Листопада 2018 12:39

Повагу досить складно отримати, але ці поради вам допоможуть

1. Проявляйте повагу до інших. Таким чином почнуть поважати з вас. Здавалося б, просте правило, але воно завжди діє, якщо правильно підійти до людини. Але не варто забувати, що при цьому потрібно поважати і себе.

2. Поважайте самі себе. Якщо ви самі себе не поважаєте, не варто чекати цього від інших. Приміром, стоїть за собою доглядати, і це здасться в очах оточуючих хороший тон, а також успішність. Однак, красивою одягом і чистим обличчям нічого не доб’єшся, так що і себе треба поважати, не здійснюючи дурниць.

3. Будьте старанним, за що б ви не взялися. Навіть якщо перед вами стоїть складне завдання або якщо мова йде про брудну та невдячну роботу, намагайтеся зробити її добре. Професіонал буде цінуватися в будь-якій справі, якщо робота буде виконана якісно і задовільно.

4. Тримайте слово. Людині, який стримує свої обіцянки — довіряють, а, отже, поважають його. Таким чином ви станете ближче, а довіра зіграє вам на руку.

5. Станьте прикладом для наслідування. Будьте професійні, і ведіть себе ‘на рівні’. Зрештою, судять по справах, а не по словами. До того ж, хороші вчинки мають властивість надихати людей. Таким чином людина захоче стати подібним вам, а це вже передбачає повагу.

Джерело: kyiv.ridna.ua