Зміни до кращого: зроби посмішку і відкритість своєю візитною карткою

20 Листопада 2018 11:01

Посміхнися і відкрийся світу, щоб стати щасливчиком, а інакше ніяк.

Є такі люди, які завжди в центрі уваги. Їх люблять навколишні, всі хочуть з ними дружити, до них тягнуться, йдуть назустріч, а сама доля їм допомагає. У чому причина такої прихильності? Чому вони везунчики і улюбленці долі? Чому вони такі гарні, хоча в них може не бути нічого особливого? Може це харизматичність, краса, чарівність або везіння? Зовсім ні. Весь секрет щасливчиків в тому, що вони відкрилися назустріч світу.

З дитинства нас вчили не розмовляти з незнайомими людьми, не посміхатися марно і уникати скупчень людей. Велика частина людей, яких ти бачиш навколо себе, зазнають поразки через надмірну замкнутість. Коли справи йдуть погано, то все криється в неправильній поведінці і скутості. Коли навалюються проблеми, людина ще більше обертається в захисний кокон, з якого їй не вибратися. Це шлях до розчарування і поразки.

Чому нічого не виходить, весь ніби світ проти тебе, а навколо так багато проблем і неприємностей? Основна проблема більшості людей у тому, що вони закрилися від зовнішнього світу, позбавивши себе всіх шансів на успіх і рух вперед.

Посміхнися і відкрийся світу, щоб стати щасливчиком

Щасливі люди відрізняються тим, що вони максимально відкриті. Як відкритися світу? Для початку встань з місця і піди подивися в дзеркало. Кого ти побачив? Ця людина посміхається? А може вона сумна, незадоволена, замкнута, спантеличена і нещасна? Скоріше за все друге.

Коли невдоволення, нещастя і горе написані на обличчі людини, то вона нічого не доб’ється у житті. Людина закриває себе від зовнішнього світу у кокон невдахи.

Ти підійдеш знайомитися до похмурої і нещасної особи з незадоволеним обличчям? Чи вибиреш усміхнену і щасливу? Відповідь очевидна. Якому колезі допоможуть на роботі? Колезі зі зсунутими бровами і злим виразом обличчя? Або усміхненому і відкритому? Відповідь очевидна. Коли ми незадоволені, замкнуті, песимістичні, то все буде йти погано. На нас будуть навалюватися проблеми, які віддрукуються на обличчі і роблять нас ще більш нещасними.

Озирнись навколо на вулиці. Чому більшість людей нещасні? Вони припинили відкриватися світу. Якщо ти візьмеш будь-яку успішну людиу, то помітиш одну спільну рису. На її обличчі буде посмішка, а поведінка демонструє відкритість і дружелюбність. Така людина любить спілкуватися і завжди відкрита всьому цікавому.

Хочеш стати щасливчиком? Хочеш бути улюбленцем фортуни?

Почни посміхатися. Почни щиро посміхатися. Відкривайся світу, людям, новим знайомствам і можливостям. Якщо ти замкнутий, то нічого не вийде.

«Усмішка нічого не коштує, але багато дає. Вона збагачує тих, хто її отримує, не збіднюючи при цьому тих, хто її дарує. Вона триває мить, а в пам’яті залишається деколи назавжди. Ніхто не багатий настільки, щоб обійтися без неї, і немає такого бідняка, який став би від неї багатшим. Вона створює щастя в домі, породжує атмосферу доброзичливості і служить паролем для друзів» Дейл Карнегі

Джерело: ukr.media