Шаурма з куркою і ароматними спеціями: домашній рецепт

30 Січня 2019 07:52

 

Коли вам хочеться чого-небудь екзотичного і пікантного – приготуйте домашню шаурму, рецепт якої пропонуємо в нашому матеріалі. Щоб приготувати цю страву вам не потрібно купувати арсенал східних спецій: куркума і паприка є на кожній кухні, а сванську сіль можна замінити будь-якою сіллю зі спеціями.

Інгредієнти:

  • куряче філе (грудка і стегна) – 300 г
  • солодкий помідор – 1 шт.
  • куркума – 3 г
  • мелена паприка – 3 г
  • чорний мелений перець – 2 г
  • сіль – 5 г
  • кінза – 2 гілочки
  • тонкий лаваш або піта для подачі

Приготування:

Філе курки нарізати тонкими довгими скибочками. Помідори очистити від шкіри і насіння і нарізати дрібними кубиками. Зелень дрібно порубати.

Всі інгредієнти для начинки змішати і тушкувати на слабкому вогні до готовності курки. Потім обсмажити начинку 2-3 хвилини на розпеченій сковороді.

Гарячу начинку загорнути в піту або лаваш. Готову піту обсмажити на грилі або сковороді гриль декілька хвилин з кожного боку, щоб на ній з’явилися апетитні смужки.

Ось і все, приємного апетиту!

Джерело: ukr.media