Фонд «Рідна країна» привітав переможців «ФанФесту»

4 Лютого 2019 12:13

1 лютого в «рожевій» залі Херсонської обласної бібліотеки для дітей відбулась святкова презентація збірок творів переможців літературних конкурсів — всеукраїнського «Творчі канікули» та відкритого конкурсу творів у жанрі фантастики та фентезі «ФантФест», приурочена до дня народження бібліотеки.

На презентації прозвучали твори у авторському виконанні авторок обох збірників, вихованок бібліотечної літературної студії «Контур» — Вікторії Виходцевої, Ельвіри Мєльгунової т  Валентини Нетребич.

Гостями бібліотеки і учасниками зустрічі, що відкриває низку заходів на відзначення 95-річчя бібліотеки, стали засновник Фонду “Рідна країна”, політик та науковець Микола Томенко, керівник Фонду у Херсонській області Михайло Лінецький і редактор інформаційного порталу «Рідна Херсонщина» Тарас Букрєєв. Адже саме завдяки підтримці Фонду Миколи Томенка «Рідна країна» побачила світ збірка вибраних творів переможців конкурсу «ФантФест» 2014—2018 років, а також був започаткований Всеукраїнський конкурс «Творчі канікули».

Джерело: Херсонська обласна бібліотека для дітей