Хто фінансує рекламну кампанію Гройсмана?

3 Травня 2019 07:50

ХТО ФІНАНСУЄ РЕКЛАМНУ КАМПАНІЮ ГРОЙСМАНА
або що таке “Українська стратегія” і “Уряд Гройсмана”?!

Поки простий народ воює за свій статус правильного виборця Президента – хто розумний, а хто красивий; Гройсман завісив всю Україну своєю, типу соціальною рекламою!

Використання для рекламних цілей #УРЯДГРОЙСМАНА зрозуміло – ЩОБ ГРОШЕЙ НЕ ПЛАТИТИ і змушувати розміщувати ТИСЯЧІ площ БЕЗОПЛАТНО як соціальну рекламу. Тут варто зауважити лише те, що у нас досі не має УРЯДУ УКРАЇНИ, а одні уряди Азарова, Яценюка чи Гройсмана!

А от з новими бордами Гройсмана, що САМ СЕБЕ ПРОПАГУЄ як ЛІДЕРА цікавіше.
По-перше, це 100-відсоткова політична реклама і хочеться почути ХТО за неї ЗАПЛАТИВ.
По-друге, що це за «Українська стратегія», яку Гройсман, за поки що незрозуміло які гроші, рекламує?

На тепер, на вказаному на тисячах рекламних площин сайті, кілька речень тексту з реферату початківця-політолога про успішну Україну й фото 3 соратників НОВОГО ЛІДЕРА: депутата Блоку Порошенка, колишнього заступника Каськіва і постійного керівника апарату Гройсмана!

Об’єктивно кажучи те, як Гройсман займається своїм піаром мене мало цікавить. Турбує інше: що УРЯД ГРОЙСМАНА не став УРЯДОМ УКРАЇНИ й власний піар зробив своєю основною діяльністю, а службові обов‘язки виконує у ВІЛЬНИЙ від передвиборчих справ час.

І найважливіше – чи НЕ МИ випадково цю виборчу історію нового лідера Гройсмана ФІНАНСУЄМО.
Просто нагадаю, що Гройсман збільшив ФІНАНСУВАННЯ свого секретаріату з 276 млн. грн. в 2015 році – до ….848 МЛН. грн. в 2019 році!

Микола Томенко, лідер партії “Рідна країна”

Джерело: kyiv.ridna.ua