Дієтологи розповіли, за допомогою яких солодощів можна швидко схуднути без шкоди для здоров’я

9 Жовтня 2019 12:12

Фахівці повідомляють, що твердження щодо схуднення за допомогою солодощів це зовсім не нонсенс. Адже мова йде не про цукерки та торти, а про натуральний продукт.

Велика кількість всіляких дієт вимагає не тільки неабиякої сили волі, але і загрожує небезпечними змінами в організмі. Тому вчені винаходять все нові та нові методи боротьби із зайвою вагою, інформує Ukr.Media.

Одним з таких способів схуднення, згідно з новим дослідженням, є вживання в їжу продуктів — спалювачів жиру, а саме меду. Кажуть, його потрібно додати в теплу воду і приймати отриманий напій щоранку.

По-перше, мед корисний хоча б тим, що він здатний замінити цукор, який, як відомо, завдає багато шкоди здоров’ю людини. Заміна цукру медом не впливає на смакові якості продуктів, при цьому рівень глюкози в крові зменшується.

По-друге, на думку фахівців, мед запобігає розвитку серцево-судинних захворювань. Відомо, що він сприяє швидкому розщепленню жирів, а отже, і зниженню ваги та навантаженню на серце. Крім того, регулярне вживання меду в розумних кількостях призводить до нормалізації холестерину, а якщо поєднувати його з лимоном і імбиром, то мед стає ще і незамінним продуктом для підтримки імунітету.

Джерело: https://ukr.media