«Чиста місячна водиця, як тебе я ковтаю, так благаю про допомогу. Ти мене, рабу Божу (ім’я), назавжди свіжістю обдаруй. Хай буду я така гарна, щоб народ мною, як красенем Місяцем, кожен раз милувався і добрими словами відгукувався. Нехай захоплюються моєю молодістю і кажуть, що я біла, круглолиця, весела, як небесний Місяць».

4. Тепер киньте в стакан сіль, встановіть його на підвіконні, обов’язково так, щоб на воду потрапляло місячне світло. Самі вирушайте спати.

5. Вранці, як тільки прокинетеся, випийте ковток заговореної води та скажіть: «Як ця водиця в мене, так краса з молодістю на мене».

6. Залиште склянку стояти на підвіконні, і щоранку ще шість днів поспіль повторюйте ритуал. Свій ковток розраховуйте так, щоб водички вистачило на тиждень.

Звичайно ж, крім магічних ритуалів не можна забувати й про щоденний догляд за собою. В арсеналі кожної жінки, яка бажає надовго залишатися красивою, повинні бути парфумерія, засоби по догляду та декоративна косметика, обов’язково спортивні заняття, нормальний сон і здорове харчування.

І не забувайте, що найвірніша ознака жіночої краси — очі, які сяють від щастя і щира посмішка на обличчі.

Прикмети погоди на 30 січня

  • Весна прийде рано, якщо 30 січня до обіду яскраве сонце з’явилося. А якщо цілий день йде сніг, значить весна буде затяжна.
  • Якщо в день Антона тепло, то в найближчі дні чекайте сильних морозів.