У Кабміні буде свій Карлсон…

23 Квітня 2020 10:24

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков підписав розпорядження про скликання позачергового пленарного засідання парламенту у п’ятницю, 24 квітня. Про це повідомляє інформаційне управління апарату парламенту.

Так, засідання скликане на вимогу президента Володимира Зеленського.

«У зв’язку з вимогою президента України про скликання позачергового пленарного засідання Верховної ради України дев’ятого скликання і відповідно до частини восьмої статті 19 Регламенту… скликати позачергове пленарне засідання Ради на 13 годину 24 квітня 2020 року», – йдеться у повідомленні.

Крім того, як сьогодні повідомляли джерела «Главкома», кандидатура Михайла Саакашвілі розглядається на посаду віцепрем’єр-міністра України. Експрезидент Грузії може посісти посаду заступника голови уряду з питань реформ. Згодом Саакашвілі заявив, що для нього велика честь отримати від президента Володимира Зеленського пропозицію стати віце-прем’єром уряду України з питань реформ.

Не виключено, що під час позачергового засідання Ради нардепи розглядатимуть й питання призначення Саакашвілі. Принаймні, про це сьогодні в коментарі журналістам повідомила заступниця глави фракції «Слуга народу» Євгенія Кравчук.

«Вже є ряд питань по його повноваженням, планах, тому ми запросили Саакашвілі на засідання фракції в п’ятницю, щоб він мав можливість розповісти про плани, і дати відповіді на питання, і тоді можна буде вже робити остаточні висновки, наскільки висока його підтримка фракцією», – сказала Кравчук в коментарі Інтерфакс-Україна.

Джерело: kyiv.ridna.ua