Микола Томенко: “ЗЕ-ідеологія” або що означає – думати тактично?!

30 Квітня 2020 09:57

Команда ЗЕЛЕНСЬКОГО продовжує придумувати ідеологію для партії, щоб народ її активно підтримував.

Спочатку вони були лібертаріанцями. (Це як ліберали, але ще круче).
Потім вони рушили до соціалізму
А нині вони «за будь-який підходящий інструмент в конкретній ситуації», – пояснює очільник партії Корнієнко.
І розшифровує: у земельному питанні – праві НАЦІОНАЛІСТИ, у питанні економіки й ринків – ЛІБЕРАЛИ, а під час пандемії – СОЦІАЛІСТИ.

Між іншим, Гітлер теж у свій час шукав свою партійну ідеологію між НАЦІОНАЛІЗМОМ і СОЦІАЛІЗМОМ, а починав з ЛІБЕРАЛІЗМУ.
«Ми могли назвати себе Ліберальна партія. Але вирішили назватися НАЦІОНАЛ-СОЦІАЛІСТАМИ», – писав Гітлер. Але це так, історичний відступ.
А взагалі, це біда коли ВЛАДА не знає, що будує. І вже трагедія, коли й не хоче знати, що будувати.

Нагадаю слова, ще одного політичного класика – ЗЕЛЕНСЬКОГО, в якого «немає часу думати стратегічно, тому він думає тактично». Його тактичне думання, щоправда, вже порушує Конституцію та Закони, оскільки Президент ДВІЧІ ПРОПУСТИВ представлення свого СТРАТЕГІЧНОГО думання для народу і країни. Він мусив представити своє ПОЗАЧЕРГОВЕ ПОСЛАННЯ на першому засіданні нової Верховної Ради 29 серпня 2019 року та виступити із ЩОРІЧНИМ ПОСЛАННЯМ до 31 березня 2020 року!

А нині, наша рідна держава продовжує ЖИТИ ТАКТИЧНО… від одного до іншого відеозвернення Президента, від вечора дня сьогоднішнього до вечора дня прийдешнього!

Джерело: kyiv.ridna.ua