Микола Томенко: Україна під спецоперацією “подвійних агентів” “геніальної” влади.

20 Травня 2020 10:43

От нарешті стає зрозумілою нібито антинародна та антиукраїнська діяльність ЗЕ-команди.

Це просто триває геніально розроблена спецоперація “ПОДВІЙНИХ АГЕНТІВ” нинішньої влади.

Якщо Вони пропагують політику Путіна, то Вони – не вороги України, вони – АГЕНТИ на спецзавданні СБУ.

Якщо Вони ненавидять нашу мову і традиції, Вони – не україножери, Вони – таким чином виявляють справжніх україножерів.

Якщо Вони пропагують всяких кобзонів і поклонських, то це – не піар українофобів, а мудра і спланована операція, яку в свій час проводив ще “Вечірній квартал” на чолі із Зеленський.

Якщо Вони рекламують терористів, то це – настільки законсірована й хитрозроблена схема боротьби за соборну державу, яку пересічні українці просто не здатні осягнути…

Тому МОВЧІТЬ, якщо не розумієте і чекайте, коли Зеленський на прес-конференції оголосить весь список ПОДВІЙНИХ АГЕНТІВ і присвоїть їм звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ із врученням ордена “ЗОЛОТА ЗІРКА” за здійснення визначного героїчного вчинку!

П.С.Тепер Вам зрозуміло, чому високопосадовці, правоохоронці, шоу-бізнес і олігархи разом святкували Дні народження чи спільно тусувалися на своїх яхтах і закордонних курортах?!

Там і готувалися ці героїчні спецоперації!

І тепер зрозуміло,чому зникають і не потрапляють до Державного бюджету МІЛЬЯРДИ гривень, вони просто йдуть на додаткову неформальну оплату високопосадовців, правохоронців та мережі подвійних агентів влади та їхньої самовідданої, жертовної діяльності.

Джерело: kyiv.ridna.ua