Від карієсу

Буряковий сік — відважний воїн, здатний захистити наші зуби від карієсу і зробити емаль міцнішою та стійкішою до зовнішніх впливів. Уся справа у солях азотної кислоти, на які багатий напій: молочнокислі бактерії, головні вороги наших зубів, їх не переносять. Отже, просто випивайте щодня трохи бурякового соку — і хизуйтеся бездоганною посмішкою.

Для задоволення у ліжку

Чоловіки, відмінна новина: дослідження підтвердили, що два келихи пива неймовірно позитивно впливають на якість інтимних відносин. По-перше, напій підвищує лібідо, а, по-друге, фітоестрогени, що містяться у напої, допомагають продовжити час задоволення. Головне, не захоплюватися: пам’ятайте, два келихи!

Від безсоння

Відчуваєте труднощі з засинанням? Часто прокидаєтеся вночі? Привчіть себе вечеряти звареними круто курячими яйцями — це має допомогти. Амінокислота триптофан, на яку багаті яйця, виключно позитивно впливає на якість сну і допомагає подолати безсоння. Головне — їжте яйця за кілька годин до засинання.

Для концентрації

Втомилися? Не можете зосередитися? Не тягніться за кавою — замість цього налийте собі склянку апельсинового соку: флавоноїди, які містяться у ньому, дозволять зберегти відчуття бадьорості до шести годин. Неймовірно, але це підтверджено дослідженнями: вживання апельсинового соку допомагало краще проходити тести та вправи на швидкість реакції.

Для довголіття

26 місяців — саме на такий термін стане довшим ваше життя, якщо вже завтра ви почнете їсти рибу або морепродукти хоча б два рази на тиждень. Такими є результати дослідження, яке протягом 16 років проводили вчені з Гарвардського університету. Погодьтеся, це дійсно чудова новина.

Стаття призначена лише для ознайомлювальних та освітніх цілей і не замінює професійні медичні консультації, діагностику або лікування. Завжди консультуйтеся зі своїм лікарем з будь-яких питань, які можуть виникнути у вас про стан здоров’я.