Важлива рекомендація: бажано пити негазовану воду, оскільки гази, що містяться в рідині, уповільнюють процес схуднення.

Як пити воду по годинах?

8:00

Вчені довели — після пробудження дуже важливо відразу ж випити мінімум 1 склянку теплої води, додавши в неї шматочок лимона. Випитий стакан води “запустить” організм, допоможе нормалізувати рівень гідратації, підготує організм до приймання їжі.

11:00

В цей час випивають склянку чистої води (бажано кімнатної температури). Головна мета — зменшення апетиту, а значить, в обід ви точно з’їсте менше.

13:00

Потрібно випити дві склянки чистої води: за пів години до обіду і під час. Деякі наполегливо вважають, що пити воду при трапезі не варто. Це частково правда — краще відмовитися від соків, газованих напоїв. А ось вода кімнатної температури тільки поліпшить травлення. У воду можна додавати шматочки лимона або лайма.

16:00

Багато хто по-різному заповнює час між обідом і вечерею, вживаючи в цей період солодощі, снеки та інші не зовсім корисні перекушування. А краще заповнювати водою — і випити не менше 2 склянок.

20:00

Цей етап можна назвати “заключним”. Досить випити склянку теплої води, додавши в неї 1 ч. л. меду або трохи лимона — це не лише позитивно вплине на метаболізм, але і на здоров’я в цілому, особливо на імунітет.