Ірина Мерлені покидає Хмельницький заради власної академії вільної боротьби у столиці

10 Червня 2015 18:10

thumb_94310_news_vОлімпійська чемпіонка була начальником управління молоді та спорту Хмельницької облдержадміністрації менше року. Як повідомила “ВСІМ” Ірина Мерлені, вона звільняється із займаної посади не через скандал із спортсменами, а через власні амбіції.

10 червня для Ірини Мерлені стане останнім днем на посаді начальника управління молоді та спорту Хмельницької облдержадміністрації. Вона написала заяву про звільнення.

– Таке рішення я прийняла самостійно. Вважаю, що моя робота була успішною. Під моїм керівництвом управління погасило усі борги, які складали більше двох мільйонів гривень. Чимало коштів було вкладено в розвиток спорту, що приносить результати. 13 наших спортсменів їдуть на європейські ігри в Баку. Ще 6 – уже завоювали ліцензії на участь в олімпійських іграх, – розповідає «ВСІМ» Ірина Мерлені.

Вона запевнила, що на дане рішення ніяк не вплинуло те, що останнім часом її роботою були незадоволені спортивні функціонери області. Отримавши чимало скарг, в яких вказували на прорахунки Ірини Олексіївни, в облдержадміністрації вирішили провести зібрання з цього приводу, на якому в сторону олімпійської чемпіонки лунали як скарги, так і слова підтримки.

Після звільнення з займаної посади Ірина Мерлені переїде у Київ. Там вона хоче відкрити академію вільної боротьби та силових видів спорту. У Ніжині вона планує відкрити школу вільної боротьби. Не виключає, що подібний заклад за її підтримки може з’явитися і в Хмельницькому.