Хмельничан запрошують до Львова випити ранкової кави, посмакувати шоколадом та продегустувати сир та вино

18 Вересня 2015 16:55

Хмельничан запрошують до Львов

Мешканців Хмельницького запрошують відвідати головні гастрономічні фестивалі осені у Львові.

24-27 вересня відбудеться міське свято кави, де будуть представлені різні сорти кави і смаколики до напою, презентуватимуть кавове обладнання, навчать культури споживання духмяного напою, проведуть майстер класи по обсмажуванню і приготуванню кавових зерен.

А ще поціновувачі кави зможуть побачити унікальну колекцію кавових горняток різних епох від київського ресторатора і колекціонера.

16-18 жовтня у Львівському палаці мистецтв відбудеться фестиваль шоколаду, відвідувачів чекає різноманіття шоколадних солодощів та майстер-класи від шоколатьє. Кожен гість матиме змогу спробувати оригінальні шоколадні напої, придбати “шоколадні” сувеніри та дізнатися більше про шоколад.

23-25 жовтня на площі перед Львівським Палацом Мистецтв протягом трьох днів відбуватиметься ярмарок сирів та вин та працюватиме арт-майстерня.

Вже традиційно у програмі сирно-винного свята – дегустації, кулінарні майстер-класи, музичні виступи, фестивальне караоке, презентація колекції одягу та аксесуарів з винних корків, кінопоказ, дегустація гігантського сирника, сирно-винне караоке, майстер-клас з виготовлення свічок та свічників і, звичайно ж, працюватиме давильня винограду, де приблизно тонну винограду львівські ресторатори і відомі люди чавитимуть ногами.