ТОП-НОВИН, ЯКІ ВИ МОГЛИ ПРОҐАВИТИ

21 Жовтня 2015 13:02

vosklicatelnyi_znak-191x300Суд поновив на посаді головного рятувальника Хмельниччини. 16 жовтня адміністративний позов полковника Бориса Болібруха Хмельницький окружний адміністративний суд повністю задовільнив. Відтак, визнав протиправним і скасував наказ ДСНС України, яким позивач лишався посади. На брифінгу новий-старий керманич рятувальників області заявив і про готовність відстоювати свою перемогу і перемогу справедливості до кінця. Зауваживши також, що всі перевірки його роботи і роботи відомства ніяких прорахунків не знайшли.

Він також зауважив, що 32 роки віддав службі і є не лише полковником Служби цивільного захисту, а й кандидатом технічним наук та доцентом. Всі ж організаційно-штатні зміни, які насьогодні відбуваються в структурі, назвав безпідставними.

Усі діти на Хмельниччині отримають імунізацію проти поліомієліту. У якості гуманітарної допомоги в регіони України надійшло майже 3 млн. доз вакцини проти поліомієліту, повідомляє обласний Центр здоров’я.

Зважаючи на спалах захворювання та для припинення циркуляції вакциноспоріднених поліовірусів МОЗ розробов екстренний план імунізації. Отже, розпочинається проведення 3-х раундів додаткової вакцинації. Два тури – дітям віком від 2 місяців до 6 років (5 років, 11 місяців, 29 днів). Третій – розширений тур, із залученням дітей віком від 2 місяців до 10 років (9 років, 11 місяців, 29 днів).

Дунаївчанка в Парижі виборола бронзову нагороду. У столиці Франції відбулися змагання «Великого шолому» з дзюдо. У змаганнях серед жінок у ваговій категорії понад 78 кілограмів честь країни та Хмельниччини захищала дунаївчанка Ірина Кіндзерська. Вигравши в Емілейді Лопез із Венесуели, Ірина програла китаянці Ю Сонг. А тому максимум, на що вона могла розраховувати – це на бронзову нагороду. І Кіндзерській вдалося досягнути максимуму. Здолавши німкеню Жасмін Кюльбс, дунаївчанка в протистоянні за «бронзу» перемогла ще одну представницю Венесуели Ванессу Замботті.