Хмельницька обласна рада оголосила конкурс для науковців

3 Березня 2017 16:26

vsiknygy.net.ua

Хмельницька обласна рада оголошує конкурс закінчених науково-дослідних робіт з фундаментальних та прикладних досліджень в технічній і гуманітарній галузях. Про це повідомляють у прес-службі ради.

“Конкурс проводиться у п’ятьох номінаціях: фундаментальні НДР; прикладні НДР; гуманітарні НДР; підручники і монографії, – йдеться у повідомленні. – Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, до 1 квітня 2017 року подають на розгляд комісії такі матеріали: заявку встановленого зразка; висновки компетентних установ та організацій щодо актуальності НДР, вартості її розробки та впровадження, отриманий або очікуваний ефект від впровадження; відповідна довідка про впровадження НДР у виробництво; самооцінка автора НДР. Зразки матеріалів, які подаються на конкурс, розміщено на сайті Хмельницького ЦНІІ Url:http:// www.cnti.km.ua.”

Реєстраційні матеріали для участі у конкурсі надсилаються поштою (з датою на штемпелі поштового відправлення до 1 квітня 2017 року) або реєструються безпосередньо в Хмельницькому державному центрі науки інновації та інформатизації з 10 до 17 години за адресою: м. Хмельницький, вул. Свободи, 36, ЦНІІ, 2-й поверх, каб.2.

Довідки за телефонами: (0382) 65-76-23; e-mail: cntei.@ic.km.ua. Конкурсна комісія

Джерело: www.odtrk.km.ua