У парку імені Чекмана сталося вбивство

10 Квітня 2017 11:18

excl.com.ua

У хмельницькому зоокуточку, що в центральному парку обласного центру, 20-річний відмідь Тимофій пошматував до смерті трирічну ведмедицю Маргошу. Звір спочатку відгриз своєму сородичу язика, очі та, загалом, перетворив голову у суцільне криваве месиво. Жахливе дійство сталося десь о 12.00, коли у парку було чимало відвідувачів.

Як повідомляє наш кореспондент, безпосередньо на місце події жодного працівника ЗМІ не допустили. Натомість працівники зоокуточку викликали поліцію, яби правоохоронці “розігнали” журналістів. Коментарів щодо ситуації також ніхто давати не став. Наразі лише відомо, що ведмеді хоча й мешкали у різних клітках та вони були суміжні. Є інформація, що Тимофій неодноразово простягав лапи до ведмедиці та остання була спритніше. Цього разу Маргоші не пощастило – ведмедь зміг її підтягнути до себе.

До слова, цьогоріч ведмеді у парку провели дуже мало часу у сплячці. Якісь не спали взагалі, а ось Тимофій – всього місяць. Подейкують, що тварини також не доїдали. Можливо, ці фактори й стали причиною агресивної поведінки звіра. Подробиці кривавого інциденту вже завтра в ефірі нашого телеканалу, на офіційному сайті та наших сторінках соціальних мережах.

Джерело: www.odtrk.km.ua