Борги влади

11 Травня 2017 16:29

 

korysniporady.com.ua

На Хмельниччині влада два роки не розраховується з підрядником, який зводив фортифікаційні споруди у зоні АТО

Управління регіонального розвитку в Хмельницькій області заборгувало 223,3 тис. грн за виконані роботи ПП «Городок Унібуд», яке здійснювало будівництво оборонних споруд в Донецькій області.

Про це свідчить ухвала Господарського суду Хмельницької області від 26 квітня.

Зазначаєтсья, що підрядник протягом квітня-вересня 2015 року на замовлення обласної адміністрації для Міністерства оборони України виконував зведення фортифікаційних споруд у зоні АТО. Для виконання робіт також залучалася техніка ДП «Хмельницький облавтодор».

При цьому, «Городок Унібуд» має борг перед облавтодорівцями на суму 50,3 тис. грн. І додає: погашення заборгованості перед ДП «Хмельницький облавтодор» буде проведено після надходження коштів на рахунок підприємства від Управління регіонального розвитку за виконанні роботи по будівництву оборонних споруд в Донецькій області.

Як писав НГП, у травні 2015 року  Управління регіонального розвитку та будівництва Хмельницької облдержадміністрації уклало угоди з трьома будфірмами (приватне підприємство «Вектор-М» (Хмельницький), Товариство з обмеженою відповідальністю «Білдермакс» (Шепетівка) і Приватне підприємство «Городок Унібуд») на виконання робіт зі зведення інженерних споруд з метою зміцнення обороноздатності держави у Донецькій області. Загальна вартість цих угод становила 28,5 млн. грн.