Допоможи українським військовим – поспи довше

19 Травня 2017 12:34

www.marichkanews.com

Кожне натискання на паузу в будильнику відправлятиме гроші волонтерському фонду «Повернись живим» для потреб української армії.

У Google Play і App Store з’явився додаток для смартфона, який допомагатиме волонтерам збирати гроші на допомогу українським військовим, що служать у зоні проведення антитерористичної операції, повідомляє інтернет-сайт Zaxid.net.

Додаток під назвою Wake App in Peace – це безкоштовний будильник. За кожну «зайву» хвилину сну додаток буде перераховувати гроші на допомогу українським військовим через волонтерський фонд «Повернись живим»: «Кожне натискання паузи на будильнику відправляє гроші на потреби військових. Ти продовжуєш мирно спати, вони охороняють твій сон».

На отримані кошти волонтери придбають оптику нічного бачення, мобільні радіостанції, GPS-навігатори, приціли, безпілотні літальні апарати, тощо, тобто «всі необхідні технічні засоби для охорони твого мирного сну».

Кошти списуватимуться з банківської картки, яку можна прив’язати до додатка. Зашифровані дані картки будуть надійно захищені технологіями Visa та Mastercard згідно із найсуворішим сертифікатом безпеки PCI DSS Level 1. Сигналом будильника стане пісня «Колискова», слова до якої написав Сергій Жадан, а виконали «Лінія «Маннергейма» і Саша Кольцова. Додаток буде представлено в понеділок, 22 травня, о 13:00 в Українському кризовому медіа-центрі в Києві.