Користь та небезпека геоенергетичних зон Хмельниччини

18 Липня 2017 13:01

bio-lavka.kiev.ua

Відчуваєте хронічну втому,яка ризикує перерости в депресію?-тоді навідайтеся до Андріївської церкви, що в хмельницькому мікрорайоні Дубове. Вона збудована на місці потужного геоенергетичного потоку. Разом з тим людині,чутливій до біоенергетики, саме на Хмельниччині є ризик попасти в геоенергетичну яму. Герой нашого наступного сюжету –  гірничий інженер- гідрогеолог,викладач  Національної гірничої  академії Олександр Іщенко.  Він   більше сорока років  професійно займається біоенергетикою. Далі у випуску- ексклюзивний матеріал про унікальність краю.

Це дорога на Волочиськ  поблизу села  Порохня.  Нині на цьому місці стоїть пам’ятний знак.  Кілька років тому тут  сталася  жахлива  аварія.

Карта  і  його  розповідь ситуації по аварії. Вантажівка ішла із Хмельницького і зупинилась біля посту ДАЇ, в Війтівцях. Це було на світанку, десь біля 5 годин ранку.  Інспектори перевірили і відпустили. Спокійно він проїхав  по прямій 4км. 720 м.  і от тут вдарився в маршрутку, яка йшла на зустріч з Тернополя  з людьми. Вантажівка відкинулась в сторону, на зустрічну сторону і от тут ударились в цьому місці.  Вот тут і загинули ці люди, 9 чоловік.

Біоенергетик  Олександр Петрович переконаний:  водій ніяк не міг заснути через п»ять кілометрів після інспектування. Він вважає, що тут починається геоенергетична  зона- територія ,де потужна  енергія земних надр проривається нагора.

Олександр ІЩЕНКО, гірничий інженер-гідрогеолог.

– Точно также, коли загинув  мер Хмельницького Чекман, то він точно попав у таку зону на Дністрі. І через 23 метри вдарився в дерево.

Вивченню геологічної структури Олександр Петрович  присвятив усю свою кар’єру.  Каже, у пошуко-розвідувальних роботах для закладання   свердловин  користується  виключно своїм відчуттям енергії, руками і  біотензором.  Тож про геоенергетичні  зони,запевняє,  знає все.

Олександр ІЩЕНКО, гірничий інженер-гідрогеолог. 

– Хмельниччина, вона находиться на схилі, українського кристалічного масиву. Кристалічний масив це … гранітний щит… Щит занурюється східціями. І ось між цими сходинками утворюється тріщини. По цих розломах, по цих тріщинах виходить енергія, яка утворюється в надрах землі. Це дуже потужна колосальна енергія, яка утворюється в результаті руху окремих плит, по субстанції, мантії.

Не кожен може відчути геоенергетичні  зони. Але енергія,яку  вони випромінюють, може стати як руйнівною  для  організму ,так і позитивно впливати на людину . Саме тому  храми,  які будували в давні часи , розміщувалися точно у цих енергетичних зонах.

Олександр ІЩЕНКО, гірничий інженер-гідрогеолог. 

– Церква має купол. І хрест стоїть на круглому шарику, який концентрирує космічну енергію, і вот разом із космічною енергією, яка розсіюється на людей і геогенною здоровою енергією усе створює у церкві благотворну обстановку. 01.20. вона оздоровлює людей психологічно і фізично.

До прикладу, у Хмельницькому  на найпотужнішому енергетично позитивному джерелі побудовано Андріївську церкву ,що в мікрорайоні Дубове.

Джерело: www.odtrk.km.ua