Держгекадастром Хмельниччин керуватиме скандальний посадовець з Волині

12 Вересня 2017 10:23

Управління Держгеокадастру в області очолить посадовець з Волині. Про це нам стало відомо з власних джерел. Земельним відомством Хмельниччини керуватиме Василь Василенко,котрий має досвід роботи  у цій сфері.  Про призначення посадовця офіційної інформації поки не оприлюднили. Але ми вже поцікавилися його біографією та професійними здобутками.    

На Хмельниччину їде волинянин. Розпоряджатися тутешньою землею.

Василь Василенко з Луцька. З березня 2010 року беззмінно керував земельним управлінням Волинської області. 39-річний чиновник на посаді встиг відзначитися у серії земельних скандалів. Наприклад, на сайті громадської організації “Всеукраїнське об’єднання правників “Маємо Право!” йдеться про такі його «пригоди»  в період з 14 до 16 року.

«Пан Василенко виділив 44 гектари земель сільськогосподарського призначення на незаконних підставах 22-ом підставним особам… Крім цього, Василь Василенко очолював Головне управління Держгеокадастру в області за часів режиму Януковича та підпадав під перевірку відповідно до Закону України «Про очищення влади».»

Очистити Волинь від людини Януковича вирішили тамтешні депутати. А у лютому 17 року Волинська облрада підтримала звернення до міністра агрополітики  із пропозицією звільнити Василя Василенка із займаної посади через -цитую голову Волинської облради – « дерибан землі, де є поклади бурштину». Тоді під час пленарного засідання на захист чиновника стали атовці.

– Ваші звинувачення на рівні «хтось сказав, хтось подзвонив»

В Управлінні Держгеокадастру Хмельниччини призначення нового шефа  ніяк не коментують. Утримуються від коментарів і місцеві громадські активісти. Відомо лишень: кандидатуру затверджували у столиці. До речі, місцеве земельне відомство лишалося без постійного очільника від Революції Гідності.

Джерело: www.odtrk.km.ua