Багатотонний вантаж з найнеобхіднішим вже відправляється на Схід

11 Серпня 2014 23:00
khmelnytsky.com.ua

khmelnytsky.com.ua

Охоронці державних рубежів з Хмельниччини потребують елементарних речей. Амуніцію, продукти та речі для повсякденного вжитку у результаті бойових дій були знищені ворогом. Тож вояки звернулися по допомогу до подолян.

На заклики допомогти відгукнулися прості жителі. Консерви та провізію бійцям несли масово прості селяни. Найбільше продуктів волонтери зібрали на Славутчині. А необхідну амуніцію виділили небайдужі меценати. Благодійний фонд Сергія Лабазюка «Ми поруч» надав військову форму, берци, кросівки, так звані розгрузки, електростанції, бензопили, колючий дріт, мішки для піску та багато іншого.

20-тонна вантажівка з необхідним для наших хлопців вже вирушає в путь. По дорозі через Бердичів до Маріуполя необхідні речі чекають на блокпостах.

Такий вантаж з Поділля відправляється не вперше. Бійці “Подільської Січі” за підтримки народного депутата Сергія Лабазюка вже доставили до кордону не одну тонну продуктів та військової амуніції.

Разом з гуманітарним вантажем в дорогу небайдужі подоляни передали воякам і паляницю-освячений хліб буде захищати в дорозі. На кордоні добровольці обов’язково почастують ним наших хлопців.