Інтенданти відвантажили на потреби АТО близько 200 вагонів зі складів у Хмельницькому

15 Серпня 2014 23:32

podilska.info

podilska.info

У зв’язку з проведенням на Сході країни антитерористичної операції (АТО) у сховищах філії об’єднаного центру забезпечення Міноборони, яка базується у Хмельницькому, окрім звичних камуфляжів з берцями віднині зберігають і видають ще й каремати і спальні мішки. А бронежилети йдуть від виробника одразу в зону АТО, аби скоротити час їх поставки, заощадити матеріальні та фінансові ресурси. 

Про це прес-служба Міноборони повідомила 13 серпня.

Зокрема зазначено, що завідувачам сховищ повертається лише звітна документація про те, хто з матеріально-відповідальних осіб військових частин і скільки бронежилетів отримали.

Командир військової частини підполковник Юрій Соловйов підкреслив, що окрім речового майна, філія забезпечує миючими засобами та технікою речової служби військові частини усіх десяти областей України на захід від Житомирщини та Вінниччини. 

“З початку березня на зберігання до сховищ його господарства надійшло 90 умовних вагонів речового майна, а у війська видано більше 200 умовних вагонів”, – зазначив підполковник Соловйов.

Варто додати, що крім завантаження автомобілів, які прибувають за майном, водії філії самостійно доставляють вантажі в різні регіони України (включаючи центр, південь, північний і південний схід країни та район проведення антитерористичної операції). 

“За останні п’ять з половиною місяців було здійснено майже півсотні далеких машинорейсів із середньою протяжністю кожного від 700 до 1300 кілометрів в один бік”, – підкреслили у Мніоборони.

Нещодавно до сховищ філії надійшло більше двох з половиною тисяч камуфляжів нового українського зразка. За вказівкою командування Генерального Штабу у військах розпочато процес вилучення з недоторканого запасу старого зразка польових костюмів і заплановано заміну його новими камуфляжами.