Коли вам хочеться чого-небудь екзотичного і пікантного – приготуйте домашню шаурму, рецепт якої пропонуємо в нашому матеріалі. Щоб приготувати цю страву вам не потрібно купувати арсенал східних спецій: куркума і паприка є на кожній кухні, а сванську сіль можна замінити будь-якою сіллю зі спеціями.
Інгредієнти:
- куряче філе (грудка і стегна) – 300 г
- солодкий помідор – 1 шт.
- куркума – 3 г
- мелена паприка – 3 г
- чорний мелений перець – 2 г
- сіль – 5 г
- кінза – 2 гілочки
- тонкий лаваш або піта для подачі
Приготування:
Філе курки нарізати тонкими довгими скибочками. Помідори очистити від шкіри і насіння і нарізати дрібними кубиками. Зелень дрібно порубати.
Всі інгредієнти для начинки змішати і тушкувати на слабкому вогні до готовності курки. Потім обсмажити начинку 2-3 хвилини на розпеченій сковороді.
Гарячу начинку загорнути в піту або лаваш. Готову піту обсмажити на грилі або сковороді гриль декілька хвилин з кожного боку, щоб на ній з’явилися апетитні смужки.
Ось і все, приємного апетиту!