У хмельницьких супермаркетах активісти самостійно маркували російські товари

21 Серпня 2014 22:09
Фото Дмитра Підлісного

Фото Дмитра Підлісного

У Хмельницькому громадські активісти сьогодні розклеїли в супермаркетах “Сільпо”, що в ТРЦ “Оазисі” та “Таврія В” наліпки з закликом бойкотувати товари окупанта – Російської Федерації.

Нагадаємо, що раніше це вже зробили в одній з мереж супермаркетів у Хмельницькому.

“Ми хочемо, щоб, обираючи конкретний продукт, люди бачили, де на вітрині продукти з країни-окупанта. Якщо вище керівництво, адміністрація супермаркетів цього не робить – їм допомагає громадськість. Кожен куплений“Снікерс”чи“Марс” – це куля в автоматі терориста на СходіУкраїни”, – заявила організаторка акції Альона Береза.

Також активісти сподіваються, що їхня ініціатива спонукатиме власників супермаркетів продовжити цю справу. Можливо, навіть зовсім відмовитись від російських товарів та переглянути контракти постачання.

Фото Дмитра Підлісного

Фото Дмитра Підлісного

У “Сільпо” НГП розповіли, що ще минулого тижня замовили 5000 російських прапорців, щоб розмістити їх біля товарів, проте коли саме це буде зроблено працівники супермаркету не змогли відповісти.

Фото Афіни Черкезової

Фото Афіни Черкезової

В “Таврії В” після переговорів з адміністрацією активістам дозволили розмістити наліпки на вітринах біля товарів російського походження.