Це знахідка для тих хто не любить їх смажити і може приготувати кабачки в духовці, за смаком, навіть краще смажених
Молоді кабачки нарізаємо брусочками довжиною близько 5 см. Розрізаємо невеликий кабачок уздовж на 6-8 частин.
Інгредієнти:
- Кабачок — 600 г
- Паприка солодка — 1 ч. л.
- Сухий часник — 1 ч. л.
- Рослинна олія — 1 ст. л.
- Сіль — 1 ч. л.
- Зелень — за смаком
- Сир твердий — 20 г
Приготування:
Поливаємо 1 ст. л. рослинної олії і добре перемішуємо що б вона рівномірно покрила брусочки.
Посипаємо кабачки сіллю, паприкою, сухим меленим часником (свіжий не підійде) і додаємо трохи подрібненої зелені. Ще раз перемішуємо і викладаємо на деко або решітку для духовки.
Зверху посипаємо невеликою кількістю натертого твердого сиру. У мене пішло не більше 20 грамів.
Відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин до отримання золотистої скоринки.
Подавати закуску до столу гарячою.