Інгредієнти:

  • Картопля — 250 грамів;
  • Сир — 250 грамів;
  • Яйця — 1 шт.;
  • Борошно — 3 ст. л. + 2 ст. л. для панірування;
  • Сіль — за смаком;
  • Рослинна олія для смаження;

Спосіб приготування:

  1. Картоплю в мундирі, очистити та перетворити на пюре.
  2. До сиру додати 1 яйце і перебити блендером в однорідну масу.
  3. Картопляне пюре і сир з яйцем з’єднати в мисці, додати сіль, борошно і перемішати.
  4. На присипаній борошном поверхні розгойдати тісто в пласт, товщиною 1 см. Розкочуйте на добре присипаній поверхні, інакше тісто пристане. Розрізати корж на трикутники ножем, присипаним борошном. До речі в тісто можна додати рубану зелень, якщо любите.
  5. Кожен трикутник вмочити в борошно. Зайву муку струсити. Обсмажити заготовлене з двох сторін на сковороді з рослинною олією. Такі коржі можна приготувати на сухій сковороді, а потім змастити вершковим маслом або запекти в духовці протягом 20-25 хвилин, але на сковороді з рослинною олією, коржі виходять смачними. Знімати коржі потрібно на паперові рушники, щоб вбралося зайве масло. Приємного апетиту!