Подруга, яка прожила в Японії рік, показала, як японці готують яєчню на сніданок.
Якщо вам набридла звичайна яєчня вранці, то спробуйте приготувати японський варіант цієї страви. Вийде оригінально і дуже смачно, інформує Ukr.Media.
Готується такий східний сніданок за кілька хвилин.
Приготування
Щоб вийшло таке незвичайне блюдо, вам знадобиться сковорода та ополоник. З інгредієнтів берете яйця, сіль і спеції за смаком.
1. Спочатку наливаєте в сковороду воду (близько 3-4 см) і ставите на вогонь.
2. В ополоник розбиваєте одне яйце. Солити та додавати приправи потрібно в кінці приготування.
3. У киплячу сковороду опускаєте ополоник, тільки стежте, щоб у нього не потрапила вода.
4. Коли яйце повністю побіліє (приблизно через 10 с), зачерпуєте ополоником трохи води, чіпляєте яйце і кладете його в воду. Таким чином воно ще готується кілька хвилин. Якщо ви любите некруто, то достатньо потримати 1,5-2 хвилини.
5. Після цього дістаєте яйце з води, солите, додаєте приправи та подаєте на стіл.
Ось така оригінальна яєчня у вас вийде. Можна замість вилок взяти палички, заварити зелений чай і влаштувати повноцінний японський сніданок.
1. Спочатку наливаєте в сковороду воду (близько 3-4 см) і ставите на вогонь.
2. В ополоник розбиваєте одне яйце. Солити та додавати приправи потрібно в кінці приготування.
3. У киплячу сковороду опускаєте ополоник, тільки стежте, щоб у нього не потрапила вода.
4. Коли яйце повністю побіліє (приблизно через 10 с), зачерпуєте ополоником трохи води, чіпляєте яйце і кладете його в воду. Таким чином воно ще готується кілька хвилин. Якщо ви любите некруто, то достатньо потримати 1,5-2 хвилини.
5. Після цього дістаєте яйце з води, солите, додаєте приправи та подаєте на стіл.
Ось така оригінальна яєчня у вас вийде. Можна замість вилок взяти палички, заварити зелений чай і влаштувати повноцінний японський сніданок.