Масштабні роботи із забезпечення надійного водовідведення на вулиці Шевченка завершені

7 Вересня 2014 16:55

khmelnytsky.com

khmelnytsky.com

Міське комунальне підприємство “Хмельницькводоканал” завершило виконання робіт із заміни каналізаційних мереж на вулиці Шевченка, на ділянці від вулиці Горького до автостанції №2. Протяжність території ремонту – 260 погонних метрів. Загальна кошторисна вартість робіт складає 958 тисяч гривень.

Як повідомив головний інженер підприємства Станіслав Міхалець, побудовані ще у 60-х роках минулого століття мережі, які складаються з керамічних труб діаметром 200 мм, відпрацювали свій експлуатаційний термін і потребували заміни. Їх поміняли на нові сучасні поліетиленові труби з вдвічі більшим діаметром і, відповідно, більшою пропускною спроможністю. Дане будівництво забезпечить надійність водовідведення в районі залізничного вокзалу та автостанції №2.

khmelnytsky.com

khmelnytsky.com

На сьогодні роботи з будівництва нового каналізаційного колектору, які виконувалися на глибині до 3 метрів, завершені. Проводиться благоустрій і асфальтування проїжджої частини вулиці Шевченка, які комунальники планують закінчити до 10 вересня цього року, після чого буде відновлено рух транспорту на цій ділянці дороги.

Комунальне підприємство “Хмельницькводоканал” активно готується до осінньо-зимового періоду. Станом на 5 вересня цього року уже виконано 90 % від загального обсягу ремонтних робіт. Цього літа працівники підприємства також замінили аварійну ділянку водопроводу діаметром 400 мм протяжністю 380 погонних метрів на вулиці Старокостянтинівське шосе. Вартість виконаних робіт – 450 тисяч гривень. Ця ділянка значно поліпшить водопостачання північної частини нашого міста.