Робітники “Мерседес-Бенц” працюють в спецодязі від славутської “Горині”

7 Листопада 2014 14:30
km.sfs.gov.ua

km.sfs.gov.ua

Спецодяг, який виготовляють на публічному акціонерному товаристві “Горинь”, що у місті Славута, в Європі оцінюється за найвищими якісними показниками.

Саме тому серед покупців української продукції відомі німецькі та бельгійські фірми, у тому числі славнозвісна компанія “Мерседес-Бенц”.

Сьогодні в колективі підприємства трудиться 160 чоловік. На так давно запрацював цех у Шепетівці.

“На європейському ринку визначальним є високий якісний ґатунок. Як експортери, ми це відчуваємо на собі. А ще переконалися у тому, що Європа починається з рівня свідомості, ставлення до улюбленої справи і відповідно підвищення продуктивності праці». – зазначив голова правління публічного акціонерного товариства “Горинь” Валерій Зайонц.

Примітна фінансово-економічна характеристика цього підприємства: протягом року заробітна плата у його робітників підвищилась в середньому на одну тисячу гривень. ПАТ “Горинь” сумлінно поповнює місцевий та державний бюджет, щомісяця перераховує близько ста тисяч гривень єдиного соціального внеску.

Що стосується подальших перспектив цього сучасного підприємства, то його керівники великі надії покладають на реалізацію реформи податкової системи, в першу чергу, очікують зменшення навантаження на фонд оплати праці та спрощення адміністрування податків, як це давно вже запровадили розвинуті країни Європи.