Кам’янець-Подільський отримає 15 мільйонів доларів від Світового банку

25 Листопада 2014 14:14
podilska.info

podilska.info

В реалізації проекту підвищення енергоефективності у секторі централізованого теплопостачання України, який фінансується Світовим банком, бере участь і місто над Смотричем, яке отримає понад 15 млн. дол. США на оновлення системи опалення.

Про це 24 листопада повідомив керівник групи з впровадження проектів Станіслав Терлецький, який привітав представників 10 міст з підписанням документів на отримання кредиту Світового банку на модернізацію системи теплопостачання. У рамках цього проекту Україна отримає 380 млн. дол. США.

Наразі розпочалася робота по освоєнню нового кредиту. Для того, щоб зрозуміти, наскільки серйозно Світовий банк ставиться до таких угод, варто зауважити, що місто для підписання угоди повинно було виконати цілий ряд вимог, а документ підписували не лише КП «Міськтепловоденергія», а й міська рада, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг, Міністерство фінансів та Міністерство регіонального розвитку. Лише після цього свій підпис ставить Світовий банк.

Попередньо Кам’янець став одним із кращих міст по освоєнню кредиту на модернізацію системи водопостачання.