День Збройних Сил у Хмельницькому: діти, волонтери, Путін і факіри

7 Грудня 2014 16:16
ngp-ua.info

ngp-ua.info

Вчора у Хмельницькому в День Збройних Сил України активісти Майдану влаштували на центральній площі міста велике святкове дійство та благодійний ярмарок.

З 12 години дня і до вечора на хмельницькому Майдані всі охочі плели маскувальні сітки, коштували солдатську кашу, малювали і писали листи для солдатів, купували патріотичні сувеніри. Можна було зіграти в незвичайний дарц: кинути дротик в обличчя Путіну.

день ЗС-1день ЗС-2ngp-ua.info

ngp-ua.info

Все це робилось для того, щоб підтримати наших солдат в зоні АТО: і коштами і добрим словом. Зібрані пожертви ще до вівторка перетворяться на необхідні воякам речі, котрі будуть доставлені на фронт машинами автомайдну.

Не забули і про загиблих воїнів. Колона з декількох автівок, прикрашених державною символікою, відвідала меморіали міста. На знак пам’яті про полеглих привезли квіти та лампадки. Згадали всіх: ветеранів Другої світової війни, вояків війни в Афганістані, Небесну Сотню.

Вечір закінчився патріотичною музикою та вогняною виставою. Видовищне дійство теж послугувало загальній справі збору коштів.