На Хмельниччині з нагоди професійного свята визначили кращого дільничного

19 Червня 2014 14:00
public.od.ua

public.od.ua

Напередодні свята в обласному управлінні міліції відбулися урочисті заходи, під час яких керівництво нагородило дільничних інспекторів, котрі перемогли у обласному конкурсі «Кращий за професією». Переможні місця розподілилися наступним чином:

– І місце – старший дільничний інспектор міліції Нетішинського МВ капітан міліції Чесновський Петро Анатолійович;

– ІІ місце – старший дільничний інспектор міліції Теофіпольського РВ капітан міліції Гончаров Віктор Вікторович;

– ІІІ місце – дільничний інспектор міліції Летичівського РВ лейтенант міліції Віхтюк Олексій Сергійович.

Щоб здобути почесні звання найкращих, міліціонери змагалися у стрільбі, фізичній підготовці, знанні законів. Також до Дня служби на території області проводився конкурс з визначення кращого дільничного пункту міліції. Перемогу здобув дільничний пункт у Кам’янці-Подільському, у якому відтепер упродовж року красуватиметься перехідний вимпел.

У цьому році рішенням конкурсної комісії також введено додаткову номінацію – «Кращий Будинок Шерифа». Переможцем одностайно визначили «Будинок Шерифа», який знаходиться в селі Жердя Чемеровецького району. Проживає у ньому з дружиною Тетяною та 7-річним сином Богданом дільничний інспектор міліції Чемеровецького РВ капітан міліції Данішевський Ігор Михайлович.

Наразі в Хмельницькій області нараховується 383 дільничних інспектора міліції, які обслуговують понад 1400 населених пунктів області і проводять індивідуально-профілактичну роботу більш ніж 7-ми тисячами громадян, що перебувають на різноманітних обліках ОВС області. Майже кожен третій злочин розкривається саме дільничними інспекторами міліції.