У Хмельницькому відбудеться друга відкрита фотовиставка у форматі сушки

26 Червня 2014 18:15
ngp-ua.info

ngp-ua.info

В суботу, 28 червня в рамках фестивалю “GREEN FEST” відбудеться друга фотосушка Хмельницького.

Ідея сушки у тому, що митцем може стати кожен: фотографії для експозиції приймаються від усіх охочих. Назва “сушка” пояснюється форматом демонстрації – фотографії чіпляються прищіпками до мотузок, наче попрана білизна. Навіть після відкриття можна буде додати свої світлини до експозиції, просто почепивши їх самостійно.Цього разу Фотосушка розпочнеться о 8 годині ранку на фестивалі “Грінфест”, що проходитиме на міському пляжі. До одинадцятої години експозиція перебуватиме там, а о 12 годині тимчасово переїде на майданчик перед кінотеатром Шевченка.

ngp-ua.info

ngp-ua.info

“Після другої години ми знову плануємо повернутись до молодіжного парку на “Грінфест”. Будемо переміщатись для того, аби виставку побачило якомога більше людей. До того ж початково планувалось, що вона весь час перебуватиме біля кінотеатру, але фестиваль дуже масовий – і там великі можливості знайти людей для участі у наших проектах”, – розповів один з організаторів фотосушки Андрій Таранціца.

Взяти участь у проектах зможуть всі охочі. Організатори обіцяють відправити всім учасникам їхні фотографії електронною поштою. Світлини для сушки можна приносити безпосередньо на виставку, не обов’язково саме на відкриття о восьмій ранку. Також організатори просять прихопити прищіпки для ваших фотографій.