600 одиниць техніки відправлено із Центру забезпечення автомобільною технікою та майном озброєння ЗСУ для АТО

8 Липня 2014 14:20

adm.km.ua

adm.km.ua

Специфічна військова частина і чи не єдина в Збройних Силах України, де зберігається понад 3,5 тисяч одиниць автомобільної спеціальної та броньованої техніки і сховища з автомобільним майном для потреб військових частин різних видів військ, які дислокуються в багатьох регіонах України. Її 4 липня відвідав голова обласної державної адміністрації Леонід Прус. Він ознайомився зі станом справ у частині, відмітив її хороше матеріально-технічне забезпечення, а а також пообіцяв разом з міською радою посприяти у заміні акумулятора на погружчик.

Як зазначив Леонід Іванович, із початку АТО із Центру для різних частин країни було передано 600 одиниць техніки.

adm.km.ua

adm.km.ua

З початком приведення Збройних Сил України у вищі ступені бойової готовності, а саме з перших днів березня цього року, військовослужбовцями Центру відремонтовано і введено у стрій майже 400 одиниць автомобільної і спеціальної техніки.

adm.km.ua

adm.km.ua

У порівнянні з аналогічним періодом минулого року, через військові дії у Південно-Східному регіоні країни та проведення антитерористичної операції в Луганській і Донецькій областях, станом на 1 липня цього року об’єми видачі автомобільної і броньованої техніки у війська, її прийом на зберігання і ремонт зросли майже у десять разів.