У с.Волиця Теофіпольського району зможуть поселити 5 сімей переселенців

14 Липня 2014 18:20

adm.km.ua

adm.km.ua

У с.Волиця Теофіпольського району зможуть поселити 5 сімей переселенців

Днями Теофіпольський район з робочою поїздкою відвідав голова обласної державної адміністрації Леонід Прус. У селі Волиця він оглянув приміщення строї школи, де проводяться ремонтні роботи, щоб вже найближчим часом поселити переселенців зі Сходу України. Тут житло зможуть отримати 5 сімей. На ремонтні роботи залучено 200 тисяч гривень. Також, Леонід Прус не оминув увагою Волицьку загальноосвітню школу І-ІІІ ст. та СГ ТзОВ «Волиця». 
Керівник області завітав і до ТзОВ «Україна 2001» «Елеватор». З роботою підприємства гостей ознайомив Олександр Камінський – виконавчий директор ТОВ «Україна 2001» та зазначив, що відмінне насіння – запорука щедрого врожаю, тож новітній елеватор обладнаний відповідно до усіх світових стандартів. Елеватор, що працює на Теофіпольщині, вміщує у собі майже 50 тисяч тонн продукції, проте як кажуть господарники Товариства “Україна – 2001” це далеко не останні показники. Цьогоріч “Насіннєвого гіганта” добудували, цим же збільшаться обсяги зберігання зерна.
Леонід Іванович здійснив також поїздку на поля ТзОВ «Святець». Сьогодні товариство, яке очолює Василь Мастій – одне з найпотужніших агроформувань Теофіпольського району, що забезпечує до 20% валу сільськогосподарської продукції району. Тут обробляють 5,2 тис. га ріллі. У господарстві в сезон працює до 500 чоловік. На сьогодні підприємство завершує збір озимого ріпаку, який завозять на зберігання до складу товариства, також розпочато збір гороху.