На березі Південного Бугу провели літературну акцію “Книжковий пляж”

17 Липня 2014 11:57
1.bp.blogspot.com

1.bp.blogspot.com

Якщо ви не йдете в бібліотеку, бібліотека прийде до вас. Навіть якщо ви в цей час відпочиваєте на пляжі.  Хмельницька обласна  бібліотека для дітей ім. Т. Шевченка  саме на березі Південного Бугу вперше провела літературну акцію “Книжковий пляж”.

У першу чергу для того, щоб урізноманітнити відпочинок хмельничан. У рамках акції  працівники бібліотеки вирушили на центральний міський пляж, де запропонували відпочиваючим безліч книг та журналів. Враховано було й категорії читачів: для дітей та дорослих. Незабутні враження у містян викликало й ноу-хау –  бажаючі мали змогу зробити собі “Біотату” (розпис тіла хною, без проникнення фарбувального пігменту під шкіру) та “Глітертату”(малюнок блискітками. Наноситься на тіло за допомогою спеціального клею та розсипчастих блискіток).

Перша проведена акція довела:  не лише в бібліотеці можна переглянути та познайомитись з книжковими новинками та періодичними виданнями. Міський пляж – незвичний, але тим цікавіший варіант. Засмагати і водночас читати захоплюючу літературу – якраз те, що потрібно.