Озброєні зубаті матрьошки з’явились і в Хмельницькому

19 Липня 2014 14:20

proskuriv.info

proskuriv.info

Зубаті матрьошки — символ російської агресії — з’явилися також на вулицях Хмельницького. В рамках кампанії “Не купуй російське!”, розпочатої активістами Громадянського руху “Відсіч” ще у 2013 році під час торговельної війни Росії проти України, з листівок і плакатів вони вже закликали українців не купувати товари російського виробництва. Але тепер зовнішній вигляд матрьошок змінений: вони у камуфляжі, озброєні автоматами Калашникова.

Плакати, листівки з їх зображенням і закликом не купувати російські товари учасники кампанії поширили на центральних вулицях Хмельницького. А поблизу торговельних мереж покупці могли отримати листівки з детальним переліком товарів російського виробництва, які мають стати у нагоді при визначенні країни-виробника, адже не вся російська продукція маркована штрих-кодом 46.
Так активісти прагнуть поінформувати, що наші гроші, витрачені на російські товари, можуть і будуть використані Кремлем на війну проти України, окупацію наших територій та фінансування терористів.
Ідея бойкоту російських товарів уже отримала в суспільстві широку підтримку, про що свідчать соціологічні дані, опубліковані журналістами різних ЗМІ, та зменшення обсягів продажу російських товарів. 
Тому активісти планують продовжити поширення озброєних зубатих матрьошок, а також проведуть флешмоби “Російське вбиває”.
Контактна особа — Вадим, тел. 093-285-00-35.

Джерело: "Проскурів"