Колектив прокуратури Хмельниччини очолив Олег Синишин

22 Липня 2014 18:57

ПрокурорКолектив прокуратури Хмельниччини очолив Олег Синишин.

Заступник Генерального прокурора України Анатолій Матіос представив колективу прокуратури Хмельницької області керівника — старшого радника юстиції Олега Синишина. У заході взяли участь керівники правоохоронних органів, суду, державної виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Анатолій Матіос охарактеризував новопризначеного прокурора області як відповідального та принципового професіонала, з гострим розумом і справедливим ставленням до підлеглих.

Окрім того, він наголосив на першочергових завданнях, які покладено на органи прокуратури. Це, зокрема, чітка скоординована робота усієї правоохоронної системи для збереження законності та правопорядку, посилення протидії корупції, забезпечення додержання конституційних прав громадян, недопущення дестабілізації ситуації в регіоні.

Також Анатолій Васильович закликав працівників прокуратури максимально уважно ставитись до проблем заявників, бути відкритими для громади, працювати на невідворотність покарання і захист кожного, хто потребує реагування прокуратури.

У свою чергу Олег Синишин подякував за довіру та запевнив, що спільно з прокурорсько-слідчим колективом Хмельниччини докладатиме усіх зусиль до забезпечення законності на території області і зміцнення довіри до органів прокуратури.

Довідково: Синишин Олег Романович народився у 1976 році на Івано-Франківщині. В органах прокуратури працює 16 років. Свій професійний шлях розпочав зі слідчого транспортної прокуратури, працював на різних посадах, у тому числі прокурора району, керівника структурних підрозділів в органах прокуратури Львівської області, апараті Генеральної прокуратури України, старшим помічником Генерального прокурора України.

Прес-служба прокуратури Хмельницької області

Джерело: ЗУНР.ІНФО