Хмельницький спецпідрозділ «Богдан» посилено готується до АТО

27 Липня 2014 18:51
mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

Правоохоронці і витривалість тренують, і влучність відпрацьовують.

Близько 30 кілометрів пішки по лісистій та рельєфній місцевості, стрільби на полігоні та зворотній шлях до місця дислокації — такі випробування проходять бійці роти міліції особливого призначення «Богдан» перед тим, як вирушити для виконання службових завдань у зоні АТО.

«Такі тренування бійцям особливо необхідні, адже під час несення служби по охороні громадського порядку на сході країни їм особливо знадобиться фізична та психологічна витримка, вміння виживати за будь-яких умов», – вважає начальник УМВС України в Хмельницькій області Олександр Розізнаний.

Участь у тренуваннях беруть як молоді хлопці, яким ледь за 20, так і старші чоловіки. Декотрим уже за 50. На боці одних — молодість та енергія, інших — знання і досвід.

Цього разу до марш-кидка на 30 кілометрів долучилися і представники громадської організації «Хмельниччина. Самооборона і контроль», які активно допомагають правоохоронцям під час заходів по охороні громадського порядку, а в майбутньому, можливо, хтось із них виявить бажання вступити у лави спецпідрозділу «Богдан».

богдан-2 богдан-3 богдан-4

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua