Хмельницьким прикордонникам подарували бронежилети ветерани з Кіровограду

27 Липня 2014 17:00

vsim.ua

vsim.ua

Ветеранські спілки із Кіровограда зібрали 27 тисяч гривень та передали прикордонникам шість бронежилетів. Ініціатори збору коштів кажуть, що гроші збирали 11 днів.

Для курсантів Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького, які знаходяться на адміністративному кордоні з Кримом, новенькі бронежилети купили жителі села Грушка Ульяновського району Кіровоградської області.

– Ніхто не підготовлювався до цього, ми просто вирішили допомогти армії. Збирали гроші всім селом Грушка. Я 11 днів ходив в кожний дім та збирав гроші. Не було байдужих, навіть пенсіонери давали. Трішки затягнули з врученням бронежилетів, бо час пішов на замовлення та пересилку. Ми хочемо своїм прикладом надихнути інші сільські ради, райони, – каже ініціатор збору коштів,  колишній воїн-прикордонник  Валерій Животовський.

vsim.ua

vsim.ua

Новенькі бронежилети вже найближчим часом передадуть курсантам третього та четвертого курсів, які перебувають у Херсонській області.    Тим часом «подарунки» приміряли інші курсанти академії.

vsim.ua

vsim.ua

Джерело: "ВСІМ"