Прапори авіаторам від радійників

31 Липня 2014 14:12
Фото Петра Радушинського

Фото Петра Радушинського

Журналісти нашого краю у важкий для країни час не лише професійно реалізують свої безпосередні обов’язки, а й не забувають про громадянський обов’язок і власну активну життєву позицію. Працівники старокостянтинівського районного радіомовлення Оксана Радушинська і Сергій Грищук, вже неодноразово позиціонували себе активними громадськими діячами та ініціаторами різноманітних акцій. Цього разу небайдужі колеги  відгукнулися на прохання військових авіаторів бригади тактичної авіації ПС ЗС України ім. П.Франка подарувати прапори на заміну тим, що вже зносилися внаслідок атмосферних умов.

“Взагалі-то в нас просили не прапори, а допомогти знайти меценатів, котрі погодяться на таку акцію, — розповідає ініціаторка акції Оксана Радушинська. — Але того дня ми саме отримали зарплату, тож вирішили частину грошей використати з користю для армії. А ще приємно, що голова районної ради Олександр Коханюк, довідавшись про нашу з Сергієм ініціативу, і сам радо долучився до неї фінансово. Ми закупили тканину, а за пошиття прапорів взялася дружина військовослужбовця, котрий зараз перебуває в зоні АТО. Ось тільки вона людина надзвичайно скромна, відтак побажала не афішувати свого прізвища”.

Замість п’яти стягів, котрих просили, пошили 15. Їх було передано з рук у руки начальнику клубу, офіцеру-культурологу бригади тактичної авіації ім. П.Франка капітану Олександру Петруку. Відтепер наших авіаторів, котрі повертатимуться з вильотів додому, зустрічатимуть прапори, пошиті з добрими думками та побажаннями миру.

Джерело: "Проскурів"