Мобілізація на Шепетівщині – зенітно-ракетна частина формує загін кадрового поповнення

6 Серпня 2014 21:45
khmelnytsky.com.ua

khmelnytsky.com.ua

Третя хвиля мобілізації по області дає свої перші плоди. По районах та в обласному центрі військомати займаються відбором та навчанням мобілізованих. Шепетівський комісаріат нещодавно не лише набрав нових вояків, а й отримав кошти на ремонт техніки.

Третя хвиля мобілізації на Хмельниччині проходить в межах плану, кажуть в комісаріаті.

Тим, хто служив відносно недавно легше згадати ази військової підготовки. Валентин у рідній Шепетівській ракетній частині служив 7 років тому. Зараз повернувся аби виконати обов’язок перед державою.

Бажаючі вступити у лави захисників Вітчизни не завжди можуть похвалитися відмінним здоров’ям. На медичних комісіях до військових частин відбирається особовий склад з хорошими фізичними показниками.

Зенітно-ракетна частина А 3730, окрім кадрових ротацій, оновлює ще й військову техніку. 38 вантажівок укомплектували за кошти спонсорів – а це близько двохста тисяч гривень.

Благодійний фонд «Зміцнення громад» ще й надав допомогу у закупівлі карематів для військових цієї частини. Крім, теперішніх захисників Вітчизни, у фонді дбають і про сім’ї тих, хто вже віддав своє життя на війні. 36-літній Ігор Ляшенко героїчно загинув 19 червня, рятуючи життя інших військових.

У Ігоря Ляшенка залишилися двоє неповнолітніх дітей. Вони, як і дружина, досі не відійшли після страшної втрати. Фонд «Зміцнення громад» подбав про сім’ю військового.Тепер Ляшенки вперше побувають на оздоровленні за кордоном.

Відео