Триста сім юнаків присягнули на вірність Батьківщині

6 Серпня 2014 22:03

kam-pod.gov.ua

kam-pod.gov.ua

Другого серпня три сотні випускників  кафедри військової підготовки Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка склали Військову присягу на вірність народу України. 

Завітали на урочистості представники міської та районної влад, професорсько-викладацький склад кафедри та університету, рідні хлопців.

Перед тим, як почути теплі слова побажань від присутніх, кожен випускник зачитав Військову присягу та пообіцяв служити українському народові.

Від імені міського голови привітав юнаків секретар міської ради Анатолій Качуровський.

“Щиросердечно вітаю вас зі святом, яке беззаперечно, назавжди залишиться у вашій пам’яті. Сьогодні український народ переживає нелегкі часи, та впевнений, що найближчим часом настане наша перемога. Будьте справжніми захисниками своїх близьких та нашої єдиної і неподільної України. Бажаю вам добробуту, здоров’я і хай кожного з вас береже Бог  ” – зазначив Анатолій Іванович.

За старанність, розумну ініціативу, сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди випуску та складання Військової присяги на вірність народу України Анатолій Іванович нагородив грамотами виконавчого комітету міської ради працівників та студентів кафедри військової підготовки КПНУ імені Івана Огієнка.

Побажав своїм вихованцям щасливої долі та легкої життєвої дороги завідувач кафедри військової підготовки Сергій Мальченко, який також кращим із кращих вручив грамоти та подяки.

kam-pod.gov.ua

kam-pod.gov.ua

Зі словами привітань до випускників також звернулися голова районної державної адміністрації Володимир Барановський, заступник голови районної ради Василь Бугерчук, проректор з наукової роботи КПНУ імені Івана Огієнка Іван Конет, голова ветеранської організації міста Леонтій Рогаль.

За традицією, на завершення випускники випустили в небо солдатський погон.