Замковий міст в Кам’янці «заробив» 1,5 млн.грн.

2 Вересня 2014 14:55
ye.ua

ye.ua

Заступник Кам’янець-Подільського міського голови Сергій Бабій сьогодні на зустрічі з представниками ЗМІ підбив чергові підсумки роботи платного проїзду через Замковий міст. Так, за словами Бабія серпень місяць став найуспішнішим в фінансовому плані за час існування “митниці”.

В середньому 3,400 легкових автомобілі проїжджало через Старе місто в останній місяць літа. Таким чином, за серпень місто заробило 391 тисячу 290 гривень, 65 тис. грн. з них пішло в держбюджет. Решта перепало Кам’янцю. Ці кошти планують витратити на перефарбування міської Ратуші та Вірменського криниці. Також заступник міського голови повідомив, що протягом минулого місяця не надійшло жодної скарги  на роботу диспетчерських пунктів.

Сергій Бабій також прокоментував ситуацію стосовно нового судового позову, щодо закриття пунктів збору коштів. Він вважає, що “суд – це нормальна практика і виконає будь-яке рішення останньої інстанції. Нагадаємо, що завтра відбудеться судове засідання, де вирішиться, чи  мала право міська рада впроваджувати платний в’їзд на територію музею.

Всього з січня цього року Замковий міст заробив півтора мільйони гривень, враховуючи перерву у зв’язку з забороною суду, 729 тисяч поступило в міський бюджет.