Протягом січня-серпня цього року Держфінінспекція в Хмельницькій області провела 742 контрольних заходи

6 Вересня 2014 21:40

img.vidido.ua

img.vidido.ua

У результаті цього виявлено порушень, які призвели до втрат матеріальних та фінансових ресурсів, на суму 29,7 млн гривень.

Завдяки зусиллям фінінспекторів області підприємства, установи та організації забезпечили відшкодування збитків на 46,8 млн грн, в результаті чого до місцевого бюджету надійшло 1,1 млн грн, а до державного – 660 тис. гривень.

До установ та організацій, під час ревізій яких виявлено порушення, застосовано 188 фінансових санкцій. При цьому 428 осіб притягнуто до адміністративної відповідальності, 72 особи – до дисциплінарної та 33 – до матеріальної. Із займаних посад звільнено 31 порушника фінансового законодавства. 

За результатами контрольних заходів правоохоронні органи розпочали 17 досудових розслідувань.

З метою забезпечення прозорості у діяльності органів Держфінінспекції України та зворотного зв’язку з громадськістю функціонує «телефон довіри».

Ви маєте можливість повідомити про:

– відомі Вам факти порушення законодавства при витрачанні бюджетних коштів, використанні державного чи комунального майна об’єктами, підконтрольними органам Держфінінспекції України;

– неправомірні дії (бездіяльність) та рішення службових осіб органів Держфінінспекції України під час здійснення ними своїх повноважень;

– недотримання працівниками органів Держфінінспекції України вимог антикорупційного законодавства. 

Просимо громадян звертатися з приводу зазначених питань на «телефон довіри»:

– Державна фінансова інспекція України (044) 425-38-18.