Юридична клініка надає безоплатну правову допомогу бійцям АТО

6 Вересня 2014 19:30
unian.net

unian.net

Із закінченням літніх канікул юридична клініка нашого університету з новими силами продовжила роботу щодо надання безоплатної правової допомоги вразливим верствам населення. Новий навчальний рік розпочинається з розумінням того, що на сьогодні особливо гостро постає питання вирішення правових проблем військовослужбовців, задіяних в антитерористичній операції, та переміщених осіб. У зв’язку з цим, структурний підрозділ розширив перелік тих категорій населення, які обслуговуються юридичною клінікою, включивши до них військовослужбовців АТО, членів добровільних військових формувань, переміщених осіб тощо.

Крім вищевказаного, юридична клініка долучилась до роботи всеукраїнського волонтерського Центру правової допомоги бійцям АТО, діяльність якого спрямована на вирішення правових питань військовослужбовців. Так, Центр формує зведену таблицю звернень цільової аудиторії та за допомогою мережі Інтернет поширює її серед юристів, які виявили бажання працювати на волонтерських засадах і зареєструвались у Центрі.

Таким чином, студенти юридичної клініки отримали змогу щодня вирішувати різноманітні юридичні справи, що виникають у наших захисників.

З огляду на те, що на сьогодні є досить велика кількість звернень, які потребують розгляду, просимо приєднатися до роботи Центру також наших викладачів і випускників. Для цього необхідно надіслати заявку та координати на скриньку електронної пошти pravovadopomogaato@gmail.com. У відповідь має надійти лист з доступом до зведеної таблиці звернень громадян, де міститься короткий опис проблеми та телефон клієнта.

У разі виникнення питань звертайтесь до координатора Центру за тел: 0 (67) 899-79-09.