Хмельницькі велосипедисти зібрали гроші для побратима, який воює у АТО

8 Вересня 2014 16:43

Фото зі сторінки FB Сергія Толстіхіна

Фото зі сторінки FB Сергія Толстіхіна

Хмельницька спільнота велосипедистів зібрала допомогу для товариша, який знаходиться на сході України. Під час обстрілу російської артилерією у військових згоріли всі речі, потрібна допомога.

– Їхня база попала під обстріл «Смерчів», згоріли всі речі, залишилось лиш те, що було на них((( Сплять під відкритим небом, без наметів і спальників! Після обстрілу, всі живі, є і поранені, – таке повідомлення розмістив у соцмережі велоактивіст Сергій Зисько. – Ми збираємо в першу чергу ГРОШІ, так як у них є поки можливість там купити необхідне! А також збираємо речі!!!! У кожного з нас є якісь старі теплі речі, хлопцям вони знадобляться!!!! Вкрай необхідні: носки, термобілизна, уніформа, фліс, спальники, рюкзаки… Ну і тому подібне! Поділіться! Будьмо чесними і свідомими, щоб нам потім цим хлопцям не було соромно дивитись в очі!

Фото зі сторінки FB Сергія Толстіхіна

Фото зі сторінки FB Сергія Толстіхіна

Гроші збирали у неділю, 7 вересня, на традиційному місці збору велосипедистів на різні заходи – на вході до парку Чекмана. Спільними зусиллями активісти зібрали понад три тисячі гривень та теплі речі. Про це у соцмережі написав велоактивіст Сергій Толстіхін.

– Відгукнулось немало людей, які допомогли як коштами, так і речами, – написав він. – Грошей зібрали рівно 3110 грн, з речей були теплі речі, спальник, пакет шкарпеток, ліхтарики, заварник для чаю і навіть шашки. Сьогодні це все передали жінці Стаса, яка по своїх каналах передасть це безпосередньо своєму чоловіку і його хлопцям.

Фото зі сторінки FB Сергія Толстіхіна

Фото зі сторінки FB Сергія Толстіхіна

Допомога все ще потрібна, тож гроші збиратимуть і 13 вересня, перед початком «Яскравої ночі» – нічної вело прогулянки, що стартує о 22:00 від парку Чекмана.

– Наступний збір коштів на ці вихідні перед початком Яскравої Ночі-3. Прохання мати при собі хоча б по 10 грн!, – закликає Сергій Толстіхін.

Для бажаючих допомогти контактна інформація по тел. 097 942 58 41.

Джерело: "ВСІМ"